Hravé české dějiny. - Pechová, Ladislava (Kouzelné čtení, 2018)
Druhý díl knihy Hravé české dějiny přináší spoustu informací o významných událostech na našem území v době novověku. Přenese děti do období Jagellonců na českém trůnu až k vládě Františka Josefa I.Dozví se, čím chtěl být kat Mydlář, s čím si hrály děti v různých historických etapách. Čekají je také zajímavá data a spoustu zajímavých informací.V knize nechybí zábavné kvízy, které jsou rozděleny do 3 různých obtížností.