Hravé české dějiny. interaktivní mluvící kniha - Pechová, Ladislava (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2017)
První díl knihy vám přináší spoustu informací o tom, jak žili naši předkové od pravěku až po 15. století. Knihou vás provázejí dva nerozluční kamarádi Anička a její pes Franta. Své znalostisi můžete ověřit pomocí zábavných kvízů, které jsou rozdělěné do tří různých obtížností.