Šílenci & suchaři - Stark, Ulf, 1944- (Portál, 2020)
Simone se stěhuje na předměstí Stockholmu. Přišla o všechny kamarády, navíc se zaběhnul její pes Kilroy a ještě k tomu musí bydlet s maminčiným novým holohlavým přítelem, kterého nesnáší. Simone se velmi nenaložená vydá do nové školy, a když zasedne do lavice, zjistí, že paní učitelka si o ní díky jejímu sestřihu a oblečení myslí, že je kluk jménem Simon! Nejprve to chce uvést na pravou míru, ale něco v jejím nitru ji zarazí a ona se začne za tohohle Simona vydávat.