Milan Baroš : opravdová legenda - Holiš, Jiří, 1980- (MBJH PRO s.r.o, 2020)
Tato kniha je nejosobnější a zároveň jedinou zpovědí, ve které je shrnut celý můj fotbalový i osobní život. Popisuji v ní nejen raketový start v Ostravě, realitu zahraničních angažmá až po návrat domů, ale také období, kdy jsem ztratil ke hraní fotbalu veškerou motivaci, což se projevilo i v mém soukromém životě. Dočtete se, jak mi úspěchy a sláva naprosto změnily život. Přes to všechno jsem se snažil na hřišti vždy makat naplno a svou zapáleností do hry budil u soupeřů a fanoušků emoce...