Divoké kosti - Reichs, Kathy, 1950- (BB/art, 2009)
Kniha Divoké kosti oplývá ohromující autenticitou, kterou dokáže svým románům dodat jedině špičková soudní antropoložka Kathy Reichs. I tentokrát si klade závažné otázky a s napětím nás vede až ke strhujícímu závěru