Sexy chaotička - Vine, Lucy (Jota, 2018)
Ellie Knightová je stejná jako ty. Její život se nevyvíjí zrovna podle jejích představ. Někteří lidé by o ní asi řekli, že je sexy chaotička, ale kdo z nich má život doopravdy v pořádku? Vtipný příběh o dozrávání hrdinky, s nímž se ztotožní každá single dívka z generace mileniálů - zábavná Bridget Jonesová pro novou generaci