Všechno nebo nic - Urbaníková, Eva, 1976- (Motto, 2010)
Otevřený příběh lásky od autorky bestselleru Stalo se mi všechno. Linda, majitelka prosperujícího bratislavského antikvariátu, je úspěšná, inteligentní žena s velkým smyslem pro humor a touhou po opravdové lásce, ale zároveň frustrovaná z několika nevydařených vztahů. Jednoho (ne)šťastného dne se virtuálně seznámí s Jakubem. Pár dní si píšou na internetu, protelefonují spolu celé hodiny a oba mají pocit, že jsou stvořeni jeden pro druhého. Skutečné setkání jejich cit neoslabí, naopak, Linda prožívá Lásku s velkým L a nepochybuje o tom, že našla muže svých snů. Ale jak je na tom Jakub? Je to i pro něj osudový vztah?