Boháč z Park Avenue - Ward, Penelope (Baronet, 2020)
Elodie jede autem na pracovní pohovor a srazí se s přitažlivým mužem. Dojde k nepříjemnému slovnímu střetu, nikdo z nich nechce uznat vinu. Později se s ním setkává znovu - právě při tom pracovním pohovoru...