Království - Nesbo, Jo, 1960- (Fleet, 2020)
Mysteriózní thriller vypráví o dvou bratrech, kteří v mládí přišli o rodiče. Zatímco starší Roy zůstal v ospalé rodné vesnici, Carl odcestuje. Za čas se vrací s novou ženou a ambiciózními plány - jenže je začne stíhat temná minulost a podivná úmrtí.