Nejhorší děti na světě. - Walliams, David, 1971- (Ahoj!, 2017)
Deset odstrašujících případů dětí, jejichž zlozvyky a chování je přivedou k hroznému konci. Trojčata, která se předhání v pojídání ušního mazu, holubů a špíny z pupíku. Šárka Šklíba, jejíž škleb připomínající zadek vyděsí celý svět. Vzteklá Tekla, jejíž výbuchy vzteku způsobují, že lidem praskají brýle a ptáci padají mrtví ze stromů. Vejtaha Vítězslav, jemuž se o maličko nafoukne hlava, kdykoliv se něčím pochlubí. A další roztomilé exempláře. Doprovázeno patřičně nechutnými a veselými ilustracemi.