Jednou budeš Arab : dětství na Blízkém východě (1985-1987). - Sattouf, Riad, 1978- (Baobab, 2018)
Grafický román vypráví o Rijádově dětství prožitém v Sýrii 80. let. 20. století. Třetí díl pentalogie podle skutečného příběhu.