Vánoční prázdniny - Claire, Sophie (Fortuna Libri, 2020)
Už více než dvě stě let pořádají vlastníci Old Hallu každoroční vánoční ples. Jenže Jake Hartwood, nový majitel, se rozhodně žádný ples pořádat nechystá. Do vesničky v srdci Anglie přijíždí, aby začal samotářský život po smrti své životní lásky. Pak mu ovšem osud do cesty zavane Evie Millerovou, majitelku obchůdku s látkami...