Nedotýkej se mě - Kneidl, Laura, 1990- (Red, 2020)
Když Sage přijede do Nevady, nemá vůbec nic - peníze, přátele, ani pořádnou střechu nad hlavou. Se svou železnou vůlí je však pevně odhodlána začít zde nový život. Jenomže odpoutat se od vlastní minulosti není tak jednoduché. Nejinak je tomu i ve chvíli, kdy Sage dostane místo v knihovním skladu a setká se zde s Lucou. S pronikavým pohledem šedých očí i s tetováním je Luca ztělesněním všeho, čeho se Sage tolik bojí. Ve skutečnosti Luca není tím, kým se na první pohled zdá být...