Intimní život : zpověď sexuální terapeutky, která místo slovem léčí vlastním tělem - Cohen Greene, Cheryl T., 1944- (Metafora, 2013)
Vyprávění o osudech ženy, která pomáhá lidem překonávat sexuální problémy tak, že je učí příslušným dovednostem v praxi.