Nikdy nevíš - Stevens, Chevy (Knižní klub, 2012)
Sára Gallagherová touží celý život po jediném - dozvědět se něco o svých biologických rodičích. Po letech se jí konečně podaří dostat se jim na stopu, to, co zjistí, však nečekala ani v nejhorších snech. Matka jako jediná oběť sériového vraha, která mu dokázala uniknout. A otec? Co když v Sářiných žilách koluje krev zločince? Zločince, který o existenci své dcery, potažmo vnučky, dosud neměl ani tušení?