Více než 1000 zajímavostí z historie : [samurajové, Vikingové, starověké Řecko, pyramidy, mumie, objevitelé] - Malinovský, Vít (Svojtka & Co, 2013)
V této knize najdete 1095 historických zajímavostí, stovky barevných ilustrací, kreseb a fotografií a mnoho zajímavých informací o samurajích, starověkém Řecku, pyramidách, mumiích, objevitelích, o nejzajímavějších událostech a mnohém dalším.