Velká rodinná encyklopedie světových dějin : pravěk, starověk, středověk, novověk - Bingham, Jane, 1952- (Fragment, 2013)
Ucelený přehled světových dějin od velkého třesku až po současnost. Informace o největších civilizacích, panovnících a událostech dané doby. Kresby hradů, měst a chrámů. Odborné pojmy a historické události.