Terapie láskou - Quick, Matthew, 1973- (Knižní klub, 2013)
Pat Peoples se vrací z léčebny pro duševně choré a svět kolem mu nedává příliš smysl. Pat ale věří ve šťastné konce. Stačí na sobě pracovat, nenechat se odradit, být laskavý k lidem, a život vás odmění. Nebo ne?