Sanitka - Hubač, Ivan, 1953- (XYZ, 2013)
Legendární seriál poprvé v literární podobě. Připomeňte si osudy doktora Vojtěcha Jandery, který po konfliktu v nemocnici odchází pracovat k rychlé záchranné službě a zjišťuje, že je ve své nové pozici možná ještě prospěšnější než dříve, doktora Mádra, Skalky a dalších, kteří každodenně zachraňují lidské životy.