Najdu si tě všude - Egholm, Elsebeth, 1960- (Vendeta, 2019)
Město Aarhus a žena jménem Rina: ve dne lékařka, v noci pokořitelka výškových budov. Horolezecké výpravy po setmění nekoná jen tak, vyrovnává se s démony vlastní minulosti. Když je na jedné akci přepadena, brzy jí dochází, že nešlo o náhodu. Někdo chce zúčtování a Rina doufá v pomoc paralelně pátrající kriminální policie. Jenže za jistých okolností je člověk na útěk úplně sám.