Jeden z nás je na řadě - McManus, Karen M. (Yoli, 2020)
Pokračování románu Jeden z nás lže o vraždě mezi spolužáky z americké střední školy. Po Simonově smrti zaplavila Bayviewskou střední vlna jeho napodobitelů. Každý z nich se snažil navázat na úspěch Simonova blogu, nikomu se ale nepodařilo dosáhnout jeho kvalit. Až doteď. Tentokrát se však nejedná o blog. Jedná se o hru, kterou všichni dobře známe. Pravda nebo úkol. Neznámý anonym zneužívá citlivé informace o spolužácích a nutí je vybrat si ze dvou možností. Splnit nelehký úkol, nebo zvolit pravdu a nechat se tak vystavit veřejnému ponížení.