Bývalá manželka - Ryder, Jess (Ikar, 2020)
Hlavní hrdinka Nataša má vše, co si mladá žena, toužící po rodině, může přát. Milujícího manžela, dcerku a zajištěnou budoucnost. Jenomže Nick už jednou ženatý byl. Jen, jeho bývalá manželka, je novému páru stále v patách. Alespoň takový má Nataša pocit. Jenomže pak jednoho dne hlavní hrdinka zjistí, že její manžel Nick i dcerka Emily beze stopy zmizeli. Zoufale se snaží dcerku i manžela vypátrat a v tom ji může pomoci právě Jen.