Kočičí válečníci : nové proroctví. - Hunter, Erin (Albatros, 2020)
Volně navazující fantasy řada, kde hlavními hrdiny jsou divoké kočky ze čtyř klanů. Lesu, ve kterém kočky doposud žily, hrozí zničení. Objevilo se nové proroctví zvěstující nevyhnutelnou zkázu všech klanů. Jediné záblesky naděje na záchranu se objevují ve snech čtyř mladých koček a kocourů. Hvězdný klan je tak povolává k náročnému úkolu - vydat se na nebezpečnou cestu za hranice známých území. Dokážou Ostrodráp a Vránek překonat vzájemnou nevraživost a spojit síly pro dobro všech klanů?