S láskou tě nenávidím - Watson, Jo (Red, 2020)
Sera neměla šťastné dětství. Její otec byl hazardní hráč, který prohrál veškerý jejich majetek. Matka trpí depresemi, je závislá na lécích a není schopná manžela opustit. Sera tak musela už od útlého věku živit nejen sebe, ale i svou matku a sestru, zatímco jí její otec kradl vše, co mu přišlo pod ruku. Ale usmálo se na ni štěstí, když potkala JJ a Bruce, starší homosexuální pár, který ji zaměstnal ve své restauraci.