Láska a kozy na venkově - Brownlee, Victoria, 1985- (7lásky, 2020)
Pokračování románu Láska a sýr v Paříži, v němž Australanka Elle našla v Paříži lásku (a sýr). Teď má ale zjistit, že Francii tvoří víc než jen Paříž. Idylické soužití Elly a Serge naruší zjištění, že je Ella těhotná. Oba mají radost, ale každý z nich také svým vlastním způsobem panikaří. Ella, která těhotenství neplánovala, by ráda v klidu rozdýchala myšlenku, že se její život mění. Serge se naopak postará o to, že miminko nebude zdaleka jedinou změnou, a rozhodne se přestěhovat na venkov. Pro dítě to bude zdravější, říká, a tak Ella neochotně opouští milovanou Paříž a zabydluje se na kozí farmě.