Jóga - Zylla, Amiena (Esence, 2019)
Kniha je rozdělena do tří hlavních částí - seznámení s jógou, asány a flow jóga. Ve velké kapitole asány najdete 30 nejdůležitějších pozic, popsaných krok za krokem pomocí fotografií a srozumitelného návodu. Následuje kapitola flow jóga, ve které autorka jednotlivé asány spojuje do krátkých sestav, jež jsou zaměřeny na různé zdravotní problémy, nálady nebo vytyčené cíle. Díky jednotlivým flow se tak můžete zbavit stresu, zlepšit si spánek nebo mít pevnější nohy a břicho. Na přiloženém DVD pak najdete 4 delší cvičební programy.