Syn buvola : Wen Anyar - Havlíček, Stanislav, 1973- (Paseka, 2019)
Zážitky českého farmaceuta, který se zúčastnil mise Lékařů bez hranic ve městě Agok v Jižním Súdánu. Lékař přijel na půlroční misi do Jižního Súdánu, krátce po ukončení 3-leté občanské války, v roce 2016. V knize popisuje příběhy lidí, které léčil a také své zážitky z Komorských ostrovů, které navštívil v rámci své povinné dovolené.