Nová životní kapitola Amy B. - Harms, Kelly (Cosmopolis, 2020)
Amy Bylerová je (skoro) svobodná matka. Když se však objeví její (skoro) bývalý manžel a nabídne se, že se o děti na nějaký čas postará, Amy váhá. Nakonec se nechá přesvědčit a vyrazí z pensylvánského venkova na knihovnickou konferenci do New Yorku. Objevuje život plný kultury a jiných radostí, jež si dosud odpírala. Dokonce se za povzbuzování svých kamarádek odhodlá i k několika schůzkám naslepo. Jedno setkání jí však obrátí život vzhůru nohama. Potká muže, v jehož přítomnosti se jí srdce rozbuší jako splašené.