Nesnáším Pohádkov. - Young, Skottie, 1978- (Crew s.r.o, 2020)
Malá Gertruda se propadla do pohádkové země. O mnoho let později, avšak se stejnou vizáží malé holčičky, je Gertruda na nekončícím dobrodružství, během kterého se snaží nalézt klíč, jenž by jí otevřel dveře domů. Ale ať už je malá ostřílená Gertruda kdekoli, v zemi chichotavých obrů, v Las Houbas, v lese stromů zhouby, či v zemi flekorožců, vždy si počíná poněkud přimočaře - tedy vyvraždí vše, co se hýbe. Někdy cíleně, někdy omylem.