Faleš - Hodge, Sibel (Euromedia Group, 2020)
Max a Alissa mají pohádkový život - čerstvě oddaní, bláznivě zamilovaní a nechutně bohatí. Pak je Max v jejich vlastním domě ubodán, zatímco Alissa přežila, přestože byla v době vraždy doma. Rozběhne se vyšetřování. Krásná Alissa má kolem sebe spoustu přátel, kteří se jí snaží v truchlení po manželovi pomoct. Ale ne každý je ten, za koho se vydává... Pod povrchem se může skrývat hluboce zakořeněná žárlivost, tajemství nebo lži, a ne každá pohádka má šťastný konec.