Bez rozloučení : z cyklu Play on - Young, Samantha, 1986- (Ikar, 2019)
Román je příběhem mladé dívky, jež se navzdory nelehkým životním situacím snaží najít své místo ve světě a také lásku. Kniha popisuje osud mladé Američanky Nory, jež se společně se svojí matkou stará o invalidního otce. Tento život je však pro Noru stále více a více vyčerpávající, a tak jednoho dne podlehne kouzlu mladého Skota Jima, opustí svůj domov a přestěhuje se do Skotska, kde si Jima vezme. Po třech letech manželství dojde Nora k uvědomění, že Jim pro ni není ten pravý a plánuje ho opustit. Než se ale odhodlá k takovému kroku, Jim umírá a Nora se stává vdovou. Jedinou útěchu ji nyní přináší její dobrovolnická práce v nemocnici, během níž předčítá nemocným dětem. Účastníkem těchto sezení se stane i dívenka Sylvie a Nora se díky ní seznámí s jejím okouzlujícím strýcem Aidanem, jenž v ní dokáže vyvolat pocity, o nichž neměla tušení. Dokáže Nora po boku Aidana nalézt štěstí, nebo ho od sebe odstrčí kvůli strachu?