Inferno : cyklus Krev za krev. - Doyle, Catherine, 1990- (Baronet, 2017)
Sofie si není jistá, co vlastně k Nicolimu cítí. O to víc ji to táhne k Lucovi, jenž jí podle všeho rozumí. A když Sofie odhalí tajemství vlastní rodiny, upne se právě k staršímu z bratrů. Dokáže jí ale Luca skutečně pomoct? Nebo se postaví na stranu své rodiny? Sofii se obrátil život vzhůru nohama a nyní je odhodlaná vše napravit. Jenže Nicoli Falcone, na nějž se Sofie snaží zapomenout, se jí nechce vzdát.