Probuzení. - Stevens, Amanda (Ikar, 2020)
Hřbitovní restaurátorka Amelia Grayová dostává nabídku na rekonstrukci zapomenutého pohřebiště, kde odpočívají majetní a významní občané města Charleston v Jižní Karolíně. Při přípravě tohoto projektu ji na jednom místě pod větvemi smutečních vrb zaujme ukrytý hrob, na němž je plastika dětského lůžka s nápisem: „Pšt... Ať se neprobudí!“ Amelie zjistí, že holčička, které tento náhrobek patří, zemřela přibližně před padesáti roky ve věku dvou let. Znenadání cítí, že duch této zemřelé bytosti se probudil a dokonce jí sděluje, že byla zavražděna. A také ji žádá, aby zjistila okolnosti, za kterých k onomu hrůznému zločinu došlo.