Agent Kolbe - Kollender, Andreas, 1964- (Thrill, 2019)
Loajální úředník Fritz Kolbe, dosud poslušně vykonávající příkazy svých nadřízených ve vízovém oddělení na říšském ministertvu zahraničních věcí, si stále více uvědomuje, že Hitlerův režim vlastně pošlapává všechny hodnoty humanity a lidskosti. Z tohoto důvodů se poté, co se stane asistentem vysoce postaveného styčného důstojníka pro wehrmacht, rozhodne využít tohoto postavení k tomu, aby začal spolupracovat s americkou výzvědnou službou a poskytoval jí cenné informace.