Temné říční proudy - Bolton, S. J. (Domino, 2018)
Policistka Lacey Flintová se již počtvrté vydává po stopách zločinu. Tentokrát spolu s inspektorkou Danou Tullochovou hledá vraha žen vytažených z temných proudů řeky Temže.