Chůva - Macmillan, Gilly (Euromedia Group, 2019)
Sedmiletá Jocelyn zbožňuje svou chůvu Hannah. Hannah, na rozdíl od citově chladné Jocelyniny matky, poskytuje holčičce veškerou svou lásku a péči. Jednoho dne však Hannah beze stopy zmizí a Jocelyn se zhroutí celý svět. O třicet let později se Jocelyn i s malou dcerkou z finančních důvodů vrací do rodného domu a je nucena zde čelit odcizené stárnoucí matce a všechny vzpomínky na neutěšené dětství jsou zpět. Jednoho dne, při projížďce na blízkém jezeře, Jocelyn s dcerkou objeví u břehu zbytky lidské kostry...