Časovaná bomba - Charbonneau, Joelle, 1974- (Fragment, 2019)
Kongresmanova dokonalá dcera. Hvězdný zadák s tajemstvím. Kluk, kterého všichni přehlížejí. Klarinetistka, co se přestala snažit zapadnout. Osiřelý rebel, jenž chce někomu udělit lekci. Mladík, který si přeje, aby lidé vnímali jeho osobnost, ne náboženské vyznání. Nemohou být odlišnější, nicméně jedna událost je osudově spojí. Zůstanou společně zavření v budově školy, v níž právě vybuchla bomba. Atentátník je stále uvnitř a nikdo neví, co bude dál...