Stíny nad zálivem - Clarke, Lucy, 1981- (Cosmopolis, 2018)
Sára a Isla, dvě hlavní protagonistky příběhu, střídající se v jeho vyprávění, dvě kamarádky a zároveň dvě matky stejně starých synů. Již od mládí spolu pobývaly v chatkách na pláži u moře. Zde vyrůstali společně i jejich synové - Sářin Jacob a Islin Marley. Jednoho dne však došlo k neštěstí. Proud zanesl oba chlapce do moře a zachránit se podařilo jen jednoho z nich. Mezi kamarádky se vkradl stín a napětí. Vše vygraduje po sedmi letech od neštěstí, kdy zrovna při výročí oné osudné nehody zmizí i druhý z chlapců.