Andělské pohádky ze starého mlýna - Hoňková, Iva, 1977- (Krigl, 2019)
Příběhy dvou hlavních postaviček andělky Lucinky a raráška Toníka se odehrávají ve starém mlýně. Jsou zasazeny do dob našich prababiček a odráží se v nich lidové zvyky, tradice a poetika starých časů.