Ještě to nebalím, vzkazuje babička - Leigh, Judy (Metafora, s.r.o., 2018)
Evie nedávno ovdověla a pod tlakem samoty se nechala dobrovolně umístit do domova důchodců. Po nějaké době si ale uvědomí, že to není nic pro ni. Díky štěstěně vyhraje v sázkové kanceláři velký obnos peněz a rozhodne se pro odjezd do Francie. Zde si koupí malý obytný vůz, s nímž cestuje a poznává nové lidi. Nakonec zakotví v malé irské hospůdce. Zatímco si Evie takto užívá, její syn Brendan se může zbláznit starostí, jelikož neví, kde jeho matka je. Vydává se proto po jejích stopách společně se svojí manželkou Maurou.