Zkouška ohněm - Rollins, James, 1961- (BB art, 2019)
Thriller ze série Sigma Force, ve kterém se tajná oragnizace snaží navázat na španělskou inkvizici. Velitel Gray Pierce se na Štědrý večer vrací domů a zjišťuje, že jeho domov někdo vyraboval. Grayova těhotná přítelkyně zmizela a na podlaze kuchyně leží v bezvědomí Kat, manželka jeho nejlepšího přítele. Bez jediného vodítka, které by se dalo sledovat, pro Graye představuje Kat jako svědkyně jedinou naději, že zjistí, kdo útok spáchal a unesl jeho těhotnou ženu. Kat je však napůl v kómatu a nemůže mluvit.