Dětský lékař : největší kniha o zdraví dítěte - Nedělková, Dana, 1954- (Práh, 2007)
Praktické rady a informace pro rodiče týkající se vývoje dítěte a běžných zdravotních problémů dětí od narození až po dospívání.