Rebelský dědic. - Keeland, Vi (Baronet, 2019)
Gia přijíždí na léto pracovat do Hamptons. Po jedné nevydařené noci s jistým mužem se rozhodne, že si dá po zbytek léta od opačného pohlaví pohov. Toho se ovšem drží jen do té doby, dokud nepozná svého nového šéfa Rushe, muže s komplikovanou minulostí a rodinou, jež s ním nechce mít nic společného. Rush svým citům vůči Gie vzdoruje, protože vztah nechce, a raději vyhledává náhodné známosti. K Gie ho však táhne něco, čemu nedokáže odolat.