K : [jak málo stačí, aby se běh dějin zcela změnil--] - Easterman, Daniel, 1949- (BB/art, 2006)
Od roku 1932, kdy zvítězil v prezidentských volbách slavný letec Charles Lindbergh, představitel Americké árijské aliance, v níž sehrává rozhodující roli Ku Klux Klan, je v zemi potlačována svoboda, demokracie i lidská práva. Příslušníci náboženských a rasových menšin jsou pronásledováni, zatýkáni a popravováni v koncentračních a vyhlazovacích táborech. I když prezident obdivuje Hitlera a nacistickou ideologii, stále si Spojené státy udržují určitou nezávislost. Spojenci v Evropě mají ale velké obavy z dalšího vývoje událostí, a tak britská rozvědka vyšle přes oceán tajného agenta.