Nikdy nezapomenu - Bussi, Michel, 1965- (Thriller (Motto), 2018)
Jednoho obyčejného únorového rána změnila náhodná událost život Jamala Salaouiho napořád. Když se vydal směrem k útesům u pláže netušil, že se stane svědkem smrti devatenáctileté studentky medicíny Morgane Avrilové. Jamal viděl skok nebo pád této mladé ženy z útesu, ale když na místo dorazí přivolaná policie předpokládá, že je možná vrahem. Morgane byla totiž uškrcena a červená šála omotaná kolem jejího krku pojí tento zločin se smrtí jiné mladé ženy. Rozbíhá se komplikované vyšetřování, které má za cíl, co nejrychleji přivést násilníka a vraha před soud.