Fakt hustý! : komiksový román - Feldhaus, Hans-Jürgen, 1966- (Bambook, 2015)
Divoce bláznivý a graficky velmi přesný, naprosto "hustý" nemocniční příběh, v němž nechybí tři bláznivé (v lepším případě) spolupacientky, iPhone, záhadné SMSky, zlomená noha, doktoři a policajti. Barvitě okomentovaný příběh jednoho puberťáka, jehož vynucený pobyt v nemocnici pobaví úplně každého.