Proč máma nadává : deník rozčílené matky - Sims, Gill (Motto, 2019)
Matka Ellen se denně se potýká se dvěma nevychovanými dětmi; jak se stalo, že jsou nevychované, když je přece s láskou vychovala, netuší. Manžel je věčně v práci, hromada domácích povinností se nikdy nezmenší a z dětí aby se jeden zbláznil... Nelze se proto divit, že si Ellen najde práci na plný úvazek - přesto ale zůstává pořád naštvaná.