Byla prý docela hezká - Bussi, Michel, 1965- (Thriller (Motto), 2019)
V hotelovém pokoji je nalezen zavražděný muž, jeden ze zaměstnanců společnosti, která pomáhá nelegálním uprchlíkům. Těsně před smrtí mu někdo odebral krev. Má snad jeho vražda něco společného s prací? Přistěhovalkyně Leyli Maalová vede spořádaný život. Bydlí v malém bytě kousek od Marseille, pracuje jako uklízečka v hotelu a stará se o své tři děti. Měla by být šťastná, ale Leyli uvnitř sžírá strach. Ukrývá totiž temné tajemství ze své minulosti a její děti nejsou v bezpečí.