Skleněný les - Swanson, Cynthia, 1965- (Vendeta, 2019)
Podzim roku 1960 se stane fatálním životním mezníkem pro mladou Angie Glassovou žijící doposud idylický život se svým úžasným mužem a právě narozeným chlapečkem. Když se Angie s rodinou vydává pomoci své neteři Ruby, jejíž otec spáchal právě sebevraždu a matka beze stopy zmizela, netuší, co vše tento krok změní. Ruby je uzavřená dívka odmítající péči a tak se život v moderním domě na okraji lesa stává nepříjemným dusným zlým snem. Prostřednictvím komplikovaného vztahu Rubiiny rodiny Angie nečekaně přiznává sama sobě i problémy ve svém vlastním manželství a životě.