Nejkrásnější čas v roce : rodina, sny, realita a já - Bolouri, Joanna (XYZ, 2018)
Svobodná třicátnice Emily žije sama v Londýně, dostatečně daleko od své bláznivé rodiny, kterou navštěvuje jen jednou za rok. Jediná věc, která ji v životě stresuje, je její soused Evan a jeho záliba ve flirtování, hlasité hudbě, a ještě hlasitějším sexu. Ale nejde o nic, s čím by se nedokázala vypořádat... Emily má taky přítele Roberta, se kterým jí to opravdu klape. Dokonce ho plánuje vzít domů na Vánoce. Konečně už žádná lítost ze strany rodičů a sourozenců. Jenže pak se její vztah s Robertem najednou rozpadne a Emily je v koncích. Jak se teď může ukázat doma?